Estetisk tandvård i Stockholm

Estetisk tandvård på Stockholm Tandläkarcenter

Längtar du efter det där vita, perfekta drömleendet? Med estetisk tandvård kan du göra drömmen till verklighet. På Stockholm Tandläkarcenter har vi lång erfarenhet av estetisk tandvård. Med hjälp av moderna verktyg och tekniker kan vi justera dina tänder för att du ska vara nöjd med ditt leende. Ofta krävs det inte mer än små ingrepp för att du ska uppnå den där härliga känslan att du vill le hela tiden. 

Vad är estetisk tandvård? 

Det innebär helt enkelt att tandvården eller tandbehandlingen fokuserar på det yttre. Tänderna kan vara fullt friska, men patienten är inte nöjd med utseendet eller leendet. Med hjälp av tandställningskalfasader eller tandblekning ser vi till att fixa det som du är missnöjd med. 

Tandblekning bland de vanligaste behandlingarna

Många får missfärgningar med åren. Det kan bero på rödvin, kaffe, te, tobak eller annat som gjort tänderna lite gulare eller mörkare. Med hjälp av tandblekning kan missfärgningarna försvinna på några dagar och det vita leendet bli verklighet igen. Tandblekning utförs av tandläkare och är bland de vanligaste estetiska behandlingarna vi får frågor om. 

Är du intresserad av estetisk tandvård?

Kontakta oss för gratis konsultation så kan vi tillsammans besluta om nästa steg mot ett finare leende. Därefter kan vi lämna ett prisförslag. Läs mer om våra priser här. Kontakta oss på 08-101080 eller boka en tid online. Välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram!

Dela denna sida