Tandblekning Stockholm

Tandblekning av högsta kvalitet – få vita tänder idag!

Vill du ha ett vitare leende på kort tid? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder tandblekning av högsta kvalitet. Hos oss får du professionell tandblekning på ett säkert sätt. Våra erfarna tandläkare och tandsköterskor framställer individuellt anpassade blekningsskenor som du sedan kan använda hemma för att bleka dina tänder. Kontakta oss för gratis konsultation. Välkommen!

Vita tänder med trygg tandblekning

Vem vill inte få ett bländande och vitt leende? Det är tryggt att bleka tänderna hos oss. Vi genomför alltid en noggrann undersökning av dina tänder innan tandblekningen påbörjas. Därför kan du vara trygg att du får ett gott resultat som du kan vara nöjd med länge.

Så går tandblekning till

  • Vid en första undersökning bedömer tandläkaren om tandblekning är möjlig. Du har inga hål i tänderna och tandköttet är friskt. Eventuella fyllningar är av god kvalitet och du har heller inga beläggningar eller tandsten.
  • Avtryck tas av dina tänder. Avtrycket skickas till våra tandtekniker som framställer individuellt anpassade blekningsskenor i mjukplast. 
  • På ditt återbesök testas skenorna så att de passar på dina tänder. Du får även noggranna instruktioner om hur du använder skenorna hemma. Du får sedan med dig blekningsskenorna och tillhörande blekningsmedel hem och kan nu börja bleka tänderna. 
tandblekning

Hur länge håller resultatet efter behandlingen?

För ett resultat som varar länge är det viktigt att du är noggrann med din munhygien även efter behandlingen. Extra viktigt är att undvika färgstark mat och dryck under behandlingen samt två veckor efter för att undvika missfärgning. Hur ofta du ska bleka tänderna beror på hur vita dina tänder är från start och vad du äter och dricker. Undviker du dryck och mat som innehåller mycket färg, t.ex tobak, kaffe, te och vin behåller du dina vita tänder längre.

tandblekning stockholm

Är tandblekning farlig?

Tandblekning kan leda till vissa skador om man inte är försiktig. Därför är det viktigt att du får rätt styrka på blekningsgelen som passar dina tänder och emalj. Många upplever ilningar och lättare irritation i tandköttet samt extra känslighet för värme och kyla under behandlingen, men det brukar gå över efter några dagar. Läs mer om råd och regler för tandblekning på Tandläkarförbundets hemsida.

Vad kostar det att bleka sina tänder?

Denna månad har vi ett generöst erbjudande på tandblekning med individuellt anpassade blekningsskenor. I erbjudandet ingår även blekningsmedel som räcker för två omgångar. Kampanjpriset är 2.900 kr (ord. pris 4.500 kr). Vid ytterligare tandblekningsomgång köper du endast nytt blekningsmedel för 200 kr. Läs mer om våra priser

tandblekning stockholm city

Dela denna sida