Tandläkare

Amin Fadakar

Amin tog sin tandläkarexamen år 2010 från odontologiska fakultet i Malmö. Efter examen bar det iväg till Norge där han grundade en allmän- och specialistklinik och jobbade där i nästan 10 år tillsammans med 30 medarbetare. Amin är aktiv på att vidareutbilda sig inom yrket och har också varit verksam som handledare för tandläkarstudenter på Odontologiska fakultetet i Oslo. Amin har en bred kompetens inom allmäntandvården och välkomnar alla patienter med olika behandlingsbehov.  Hans omtänksamma sätt gör honom särskilt populär bland patienter med tandläkarskräck. Amin jobbar mycket med implantatbehandlingar, invisalign (osynlig tandreglering) och tandvård under narkos. Han är även grundare och klinikchef till Stockholm Tandläkarcenter.


Rafel Jabbar

Rafel tog sin tandläkarexamen från Karolinska Institutet och började sedan arbeta som allmäntandläkare i Nacka. Hon utför alla typer av behandlingar inom allmäntandvården med ett lugnt och pedagogiskt omhändertagande som signum. Kirurgisk och estetisk tandvård är ett specialintresse som hon kontinuerligt vidareutbildar sig inom. Har också hand om många patienter med tandläkarskräck. Rafel började att jobba på Stockholm Tandläkarcenter år 2021.


Ashkan Arfabod

Ashkan tog sin tandläkarexamen från Göteborgs Universitet och började sedan sin karriär som allmäntandläkare på folktandvården. Han har en bred kunskap inom tandvården och brinner för sitt yrke. Han är väldigt lugn, pedagogisk och serviceinriktad vilket gör att han är väldig uppskattad av våra patienter. Ashkan utför alla typer av behandlingar inom allmäntandvården och jobbar även med patienter som lider av tandläkarskräck. Ashkan har varit verksam på Stockholm Tandläkarcenter sedan år 2021.


Dela denna sida